rasg las ovtar

Sodelovanje s tujino

ČEZMEJNO SODELOVANJE Z AVSTRIJO

SLOVENSKE GORICE - ŠTAJERSKI VULKANLAND

http://www.vulkanland.at/


UŽITEK OB REKI - GENUSS AM FLUSS
http://www.genussamfluss.at/PROJEKT FLAGSHIP PRODUCTS
je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020

 

Vpliv tradicije na trženje vodilnih produktov Podravja in Pomurja

V Biotermah Mala Nedelja je 12. decembra 2017 v okviru projekta potekala okrogla miza z delavnicama na temo trženja vodilnih produktov, na kateri so sodelovali priznani strokovnjaki. Dogodek, ki ga je organizirala Razvojna agencija Slovenske gorice in ga je povezoval Igor E. Bergant, je bil zanimiv in dobro obiskan.

Celotno sporočilo za medije je objavljeno v priponki spodaj.FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu AGRA

V okviru projekta, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020 je na sejmu AGRA potekala sejemska predstavitev in promocija vodilnih produktov – Flagship Products. 

Celoten prispevek je v priponki spodaj.


Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS

Razvojna agencija Slovenske gorice, ki je projektni partner v čezmejnem projektu Flagship Products, je v sodelovanju z Radiem Slovenske gorice izvedla zanimivo predstavitev vodilnih produktov Pomurja in Podravja ter Avstrijske Štajerske na Kmetijsko-obrtniškem sejmu KOS v Lenartu. Vse tri dni sejma sta se na stojnici predstavljala ponudnika Čebelarstvo Zarnec in Družina Senekovič iz Lenarta.

Celoten prispevek je v priponki spodaj.

4. delovno srečanje projektnih partnerjev

Tokrat je delovno srečanje vseh devetih projektnih partnerjev v čezmejnem projektu FLAGSHIP PRODUCTS potekalo v Slovenskih goricah in sicer na Domačiji Firbas v Cogetincih. Pregledali smo dosedanje delo v projektu, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020. Cilj projekta je ustvariti nova partnerstva in turistične produkte ter skupno mreženje na področjih razvoja, marketinga in distribucije tipičnih produktov obmejne regije.

Celoten prispevek je v priponki spodaj.


Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS za objavo


4. delovno srečanje PP Cerkvenjak za splet


Flagship Product na sejmu AGRA za splet


Sporočilo za medije-Delavnica o vodilnih produktih,Bioterme 12.12.2017 za objavo