rasg las ovtar

Sodelovanje s tujino

ČEZMEJNO SODELOVANJE Z AVSTRIJO

SLOVENSKE GORICE - ŠTAJERSKI VULKANLAND

http://www.vulkanland.at/


UŽITEK OB REKI - GENUSS AM FLUSS
http://www.genussamfluss.at/PROJEKT FLAGSHIP PRODUCTS
je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020

Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS

Razvojna agencija Slovenske gorice, ki je projektni partner v čezmejnem projektu Flagship Products, je v sodelovanju z Radiem Slovenske gorice izvedla zanimivo predstavitev vodilnih produktov Pomurja in Podravja ter Avstrijske Štajerske na Kmetijsko-obrtniškem sejmu KOS v Lenartu. Vse tri dni sejma sta se na stojnici predstavljala ponudnika Čebelarstvo Zarnec in Družina Senekovič iz Lenarta.

Celoten prispevek je v priponki spodaj.

4. delovno srečanje projektnih partnerjev

Tokrat je delovno srečanje vseh devetih projektnih partnerjev v čezmejnem projektu FLAGSHIP PRODUCTS potekalo v Slovenskih goricah in sicer na Domačiji Firbas v Cogetincih. Pregledali smo dosedanje delo v projektu, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020. Cilj projekta je ustvariti nova partnerstva in turistične produkte ter skupno mreženje na področjih razvoja, marketinga in distribucije tipičnih produktov obmejne regije.

Celoten prispevek je v priponki spodaj.


Predstavitev projekta FLAGSHIP PRODUCTS na sejmu KOS za objavo


4. delovno srečanje PP Cerkvenjak za splet