rasg las ovtar

Športnik leta Slovenskih goric 2016

 

Tudi v minulem letu 2016 so športniki iz občin na območju UE Lenart dosegali odlične rezultate tako v mladinskih kot članskih kategorijah. Tem športnikom in športnicam bi se želeli pokloniti s prireditvijo za njih. Ovtarjeve novice tako tudi letos v sodelovanju z Radiom Slovenske gorice, ŠZ Lenart in ŠZ Cerkvenjak organizirajo izbor Športnika leta Slovenskih goric. Letošnja razglasitev naj športnikov Slovenskih goric za leto 2016 bo potekala meseca marca v Kulturnem domu v Sv. Trojici..

Izbor bo potekal v naslednjih kategorijah:

Naj športnik leta 2016

Naj športnica leta 2016

Naj športna ekipa leta 2016

Naj perspektivni športnik leta 2016

Naj perspektivna športnica leta 2016

Naj perspektivna ženska ali moška športna ekipa leta 2016

Nagrada za življenjsko delo na področju športa v Slovenskih goricah

Predloge za posamezne kategorije lahko pošljejo tako pristojne občine, posamezniki, klubi, šole ali druge organizacije. Predlogi morajo obvezno vsebovati rezultate, ki jih je posameznik ali ekipa dosegla v minulem koledarskem letu. Pogoj za sodelovanje v Športniku in športnici leta Slovenskih goric je, da ima posameznik, posameznica stalno prebivališče na območju UE Lenart oz. ekipa sedež kluba na območju UE Lenart.

O končnem izboru bo na podlagi prejetih predlogov in posebnega pravilnika, ki bo osnova za podelitev priznanj, odločala posebna komisija, sestavljena iz predstavnikov uredništva Ovtarjevih novic, Radia Slovenske gorice, ŠZ Lenart in ŠZ Cerkvenjak in predstavnikov občin. Predloge za naj športnike bomo zbirali do 1. 3. 2017. Vaše predloge z obrazložitvijo lahko pošljete na elektronski naslov ovtar.urednik@gmail.com  ali na dejan.kramberger@volicina.sport.si, lahko pa tudi po pošti na naslov Ovtarjeve novice, Trg osvoboditve 9, 2230 Lenart, s pripisom izbor Športnika leta Slovenskih goric.